Parmaklarınızı yedirecek bir mantı tarifi:
### Mantı Hamuru İçin: - 3,5 su bardağı un - 1 su bardağı ılık su - 1 çay kaşığı tuz - 1 adet yumurta ### Mantı İçi İçin: - 250 g az yağlı kıyma - 1 adet orta boy soğan - Yarım çay kaşığı karabiber - Yarım çay kaşığı pul biber - 1 çay kaşığı tuz ### Mantıyı Pişirmek İçin: - 2 yemek kaşığı tereyağı - 2 yemek kaşığı salça ### Mantı Sosu İçin: - Sarımsaklı Yoğurt - 1 tatlı kaşığı nane - 1 tatlı kaşığı pul biber - Yarım tatlı kaşığı sumak **Not:** Bu malzemelerle 3 poşet dondurulmuş mantı yapılabilir (1 poşet yaklaşık 2 tabak mantı çıkarmaktadır, yani toplamda 6 tabak mantı elde edilebilir).

***Henüz yorum eklenmedi. İlk yorum yapan siz olun.