Parmaklarınızı yedirecek bir mantı tarifi:
### Mantı Hamuru İçin:
- 3,5 su bardağı un
- 1 su bardağı ılık su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 adet yumurta
### Mantı İçi İçin:
- 250 g az yağlı kıyma
- 1 adet orta boy soğan
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
### Mantıyı Pişirmek İçin:
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı salça
### Mantı Sosu İçin:
- Sarımsaklı Yoğurt
- 1 tatlı kaşığı nane
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Yarım tatlı kaşığı sumak
**Not:** Bu malzemelerle 3 poşet dondurulmuş mantı yapılabilir (1 poşet yaklaşık 2 tabak mantı çıkarmaktadır, yani toplamda 6 tabak mantı elde edilebilir).

***Henüz yorum eklenmedi. İlk yorum yapan siz olun.